Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Orquestres i grups

< Tornar

Aquarium

Descripció

L’Orquestra Aquarium ens fa un repertori de música ballable, pensat per a fer gaudir a tots els públics. Amb L’Orquestra Aquarium podrem balla des dels més coneguts balls de saló , fins als últims èxits de l’estiu, En podem destacar sobretot el seu repertori global, definint el seu repertori com divertit i actual.
Els seus 29 anys vida, els ha donat una experiència amb la qual han trobat la formula d’èxit per a les seves actuacions. L’orquestra Aquarium està formada per 7 components: Teclats i veus: Manuel Armario; bateria: Pedro Casamitjana; Saxo i veu: Toni Martinez; guitarres : Pedro Caladeron baix i veu: Toni Àlvarez. Saxo :Adolfo Ponz. Veu :Rafael Morata. Al costat del col·lectiu de músics i tronem un gran equip humà dins l’apartat tècnic. Dels quals en podem destacar les seves grans competències tant en l’apartat del só , com el de la il·luminació. Oberta la contractació de l’Orquestra Aquarium. Per molt ajuntaments la contractació de l’Orquestra Aquarium ha estat una molt bona opció.

Consulta disponibilitat