Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Orquestres i grups

< Tornar

La Banda del Drac

Descripció

La banda del drac: 7 Músics molt experimentats a disposició de la vostra festa
L’equip del Drac està configurat per 7 músics amb una àmplia experiència musical, el nostre tècnic de so propi i l’equip tècnic. Un grup d’incansables perfeccionistes que intenten donar el màxim de cadascú a cada actuació, oferint així, un espectacle de primera qualitat amb una interpretació 100% en directe La configuració tècnica del drac depèn de l’espai on treballem, i podem adaptar-nos a diferents situacions amb diferents solucions tècniques. El Drac som una gran família que farà de la vostra festa quelcom únic. Músics de primera qualitat amb una amplia experiència i una formació amplia i contrastada.
Els membres del Drac han anat variant amb el temps fins a arribar a una configuració que creiem que és l’òptima.En aquest moment estem orgullosos de poder-vos oferir un espectacle de primera, amb un equip de so i llum de primera, que faran que la vostra festa sigui inolbidable.

Vídeo

Consulta disponibilitat