Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Serveis per contractar grups i orquestres

Des de Setena Regió veiem la necessitat d’ampliar la tasca de produir espectacles i concerts, i sabent de primera mà la situació dels organitzadors de concerts, oferim la nostra experiència i coneixement sobre tot el que envolta contractar grups i orquestres i la producció d’espectacles musicals per a realitzar des del primer minut els vostres esdeveniments.

Oferim un ampli catàleg per a contractar orquestres, grups de versions, espectacles infantils, teatre i màgia, havaneres i cobles, concerts per a joves, gospel, jazz, clàssic, folk i d’altres.

A més d’oferir la contractació, també ens ocupem de tota la resta, és a dir, buscar i contractar equips de so adients per a cada grup o orquestra, concretar les proves de so, vetllar pel compliment dels horaris establerts amb l’organització, contactar amb els protagonistes de l’espectacle, i sobretot un bon funcionament de tot l’esdeveniment, des de l’inici fins al final.

També busquem sempre minimitzar les despeses al màxim per a adequar la situació de cada organització amb el format d’espectacle que es busca.

A qui ens adrecem

  • Ajuntaments

    Tenim anys d'experiència produint concerts i espectacles de tota mena per als ajuntaments del nostre país
  • Associacions

    Organitzem concerts i activitats musicals i lúdiques per a associacions i col·lectius de tota mena
  • Empreses

    Amenitzeu festes o presentacions d'empresa amb espectacles de música, teatre o màgia
Demana pressupost