Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Orquestres i grups

< Tornar

Aquarium

Descripció

L’Orquestra Aquarium ens fa un repertori de música ballable, pensat per a fer gaudir a tots els públics. Amb L’Orquestra Aquarium podrem balla des dels més coneguts balls de saló , fins als últims èxits de l’estiu, En podem destacar sobretot el seu repertori global, definint el seu repertori com divertit i actual.
Els seus 29 anys vida, els ha donat una experiència amb la qual han trobat la formula d’èxit per a les seves actuacions. L’orquestra Aquarium està formada per 7 components: Teclats i veus: Manuel Armario; bateria: Pedro Casamitjana; Saxo i veu: Toni Martinez; guitarres : Pedro Caladeron baix i veu: Toni Àlvarez. Saxo :Adolfo Ponz. Veu :Rafael Morata. Al costat del col·lectiu de músics i tronem un gran equip humà dins l’apartat tècnic. Dels quals en podem destacar les seves grans competències tant en l’apartat del só , com el de la il·luminació. Oberta la contractació de l’Orquestra Aquarium. Per molt ajuntaments la contractació de l’Orquestra Aquarium ha estat una molt bona opció.

Compartir

Consulta disponibilitat

També et pot interessar

 • Contactar Banda Sonora

  Banda Sonora

  Ball 4 Components

  Orquestra banda Sonora,: 4 components dues noies i dos nois, el seu número d’actuacions els avalar, Amb la seva energia i dedicació amb l’orquestra banda Sonora el ball està assegura’t. Alegria , música i festa.

  Més info
 • Contactar Orgue de Gats

  Orgue de Gats

  Ball, ConcertL’Orquestra Orgue de Gats des del vals fins al pasdoble, passant per la salsa, cúmbia, bolero, merengue, samba, els èxits de l’estiu i els ritmes de moda més actuals.
  Més info
 • Contactar Doble Cara

  Doble Cara

  Ball, VersionsDoble Cara es una formació innovadora en el sector, som l'única banda en format reduït de quartet amb ampli repertori de ballables i tot un show amb les millors versions de pop i rock
  Més info