Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Teatre, Humor, Màgia

< Tornar

Bona Nit Benparits

Descripció Després de 12 anys a Teatre de Guerrilla i 8 amb Xuriguera&Faixedas, l’actor d’Arbúcies presenta el seu primer espectacle on combinarà l’humor, la música, la reflexió i la crítica per tal de que gaudiu al llarg de 70 minuts.

Acompanyat de tres pantalles on es projectarà la seva banda de músics, el Furgon Oscuro, en Faixedas ens interpretarà 5 cançons, amb lletra i música d’ell mateix, on anirà desgranant 5 fets vitals en les nostres vides: néixer, créixer, reproduir-se, morir i, perquè no,ressuscitar.

En aquest concert també hi haurà artistes convidats com Els Gossos, Adrià Puntí i un artista encara per definir, interpretant els temes d’en Faixedas i la seva banda.
Entre cançó i cançó, l’actor ens explicarà com veu el món i la vida un clown del Montseny. Sota la direcció de Carles Xuriguera, i amb el guió de Xavier Sanjuan i el mateix Faixedas, Bona nit, benparits estarà disponible a partir de l’1 de juliol del 2017.

 

FITXA ARTÍSTICA:

IDEA I INTERPRETACIÓ: Fel Faixedas

DIRECCIÓ: Carles Xuriguera

GUIÓ : Xavier Sanjuan i Fel Faixedas

DISSENY DE LLUM i SO: Cesc Pastor i Dani Tort

LA BANDA: FURGON OSCURO: Dani Tort, Pep Serra, Joel Serras i Àngel Arias

ARTISTES CONVIDATS: Gossos, Adrià Puntí i “......”.

ESTUDI GRAVACIÓ: Vigatà Estudis

PRODUCCIÓ AUDIVISUAL: Marc Barceló

DISCOGRÀFICA: U98Músic

DISSENY GRÀFIC: Grafia

Consulta disponibilitat