Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Concerts per a joves

< Tornar

 

Ara pots contractar concerts amb els grups de música per a joves del moment: Pepet i Marieta, Roba Estesa, Porto Bello, Xeic! i molts més. Cerca el grup que més s'avingui amb el teu esdeveniment!

 

 • Contactar La Pegatina

  La Pegatina

  La Pegatina ha arribat a convertir-se en un fenomen de masses amb la seva música, un equilibri entre la rumba catalana i el mestissatge.
  Més info
 • Contactar Itaca Band

  Itaca Band

  La banda de Montcada i Reixac s’ha convertit, a base de treball i molta carretera, en un dels grups amb més concerts a les esquenes durant els darrers anys.
  Més info
 • Contactar Doctor Prats

  Doctor Prats

  Doctor Prats és una jove banda de Terrassa que amb només dos anys han aconseguit situar la seva música als grans escenaris del panorama musical català amb més de 100 concerts.
  Més info
 • Contactar Blaumut

  Blaumut

  Blaumut ha sabut trobar el seu espai dins el panorama musical amb un estil propi que va des del folk al pop amb tocs de música clàssica, amb elements principals com el violí i el violoncel.
  Més info
 • Contactar Zoo

  Zoo

  Aquest col·lectiu de músics valencians va aconseguir amb tan sols una cançó donar-se a conèixer en el panorama musical català el 2014.
  Més info
 1 ... 5 6 7 8 9