Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cobles i Orquestres

< Tornar

Costa Brava

Descripció L’ Orquesta Costa Brava va ser fundada l’any 1956 a Palafrugell per un grup de músics procedents de les millors orquestres del moment.
Ha mantingut sempre una trajectòria brillant, en la que destaquen diverses actuacions a l’estranger que culminen amb la que es va celebrar en l’acte d’homenatge al pintor Joan Miró a París. Pel que fa a casa nostra, podríem indicar com a actuacions més rellevants les que la Costa Brava ha realitzat al Palau de la Música Catalana i a programes de TV3 com “L’Envelat” i “Festa Major“.
La seva discografia és considerable, especialment en la vessant de la música per a cobla, en la que està avalada per marques tan prestigioses com Philips o Columbia.
Compartir

Consulta disponibilitat

També et pot interessar

 • Contactar La Principal de la Bisbal

  La Principal de la Bisbal

  Cobla OrquestraBall, Concert i Cobla
  Més info
 • Contactar Montgrins

  Montgrins

  Cobla Orquestra
  Més info
 • Contactar Rosaleda

  Rosaleda

  Ball, Concert i Cobla 'orquestra Rosaleda 70 anys fen Festa.
  Quan l’experiència de gairebé 70 anys d’història, la devoció per la bona música i la frescor prenen vida, no hi ha cap part del cos que es resisteixi a l’impuls…
  Més info