Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Grups de versions

< Tornar

 

Ara pots contractar grups tribut de versions, pels amants dels grups més mítics: Bruce Springsteen, Abban, els Rolling Stones i molts més!

 

 • Contactar mala vida

  mala vida

  Mala vida defineix el seu espectacle com un "show interactiu" on la partcipació del públic es fa impresindible, Uns músics experimentats en bandas de versions de fa anys, demostrant la seva experiencia amb un directe contunden i festiu.
  Més info
 • Contactar La Golden Beat

  La Golden Beat

  Soul, funk i música disco per a fer ballar el públic són els pilars de La Golden Beat.
  Més info
 • Contactar La Loca Histeria

  La Loca Histeria

  A banda de ser una orquestra de versions, La Loca Histeria converteix els seus concerts en un show on els cantants es transformen en actors i creen un espectacle únic on la música i el teatre es combinen a la perfecció.
  Més info
 • Contactar Tapeo Sound System

  Tapeo Sound System

  Tapeo Sund System fan honor al que és una orquestra de versions, no hi ha un estil que no aparegui en el repertori d’aquesta banda.
  Més info
 • Contactar The Covers Band

  The Covers Band

  Des del 2007, la banda de Palamós versiona els temes més coneguts del rock alhora que amplia el seu repertori amb els èxits de cada moment.
  Més info
 • Contactar Trafic

  Trafic

  L’orquestra de versions amb més recorregut del panorama català, des de l’any 1983 la Tràfic ha estat al capdavant del format de bandes de versions.
  Més info
 1 2 3 4 5 6