Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Havaneres i cobles

< Tornar

 

Ara pots contractar grups d'havaneres i cobles. Conjunts de tota la vida i noves propostes juvenils, ara totes en un clic: grups de cobla, sardanes, havaneres i altres músiques tradicionals

 

 • Contactar La Flama de Farners

  La Flama de Farners

  Sardanes, Concert, BalletsLa Cobla La Flama de Farners, es presenta en formats de : Audicions de sardanes, oficis, cercaviles, balls vuitcentistes, etc. Concerts per a música de cobla. Oberta la contractació de la Cobla La Flama de Farners, per molts ajuntaments La Cobla La Flama de Farners ha estat una molt bona opció.
  Més info
 • Contactar Cobla Contemporania

  Cobla Contemporania

  Sardanes “Sardaxou” és fer de la sardana una festa. En les actuacions, els de la Contemporània coreografiem i animem fent gresca i xerinola. Hi podeu trobar molt confeti, barrets, escuma, globus..., amb l’ànim constant d’innovar. La música sempre és el fil conductor amb el qual s’engresca a tot el públic. Components i col·laboradors de la Contemporània agafen les partitures musicals més conegudes, les arrangen a ritme i tempo característics de la sardana i les interpreten amb els instruments més singulars del país.
  Més info
 • Contactar BARCA MITJANA

  BARCA MITJANA

  HavaneresEl grup Barca de Mitjana neix el 1994, any en què comencen els primers assajos. En aquell moment el grup comptava amb vuit membres. Debuten a la festa major de Premià de Mar del 1995.
  Més info
 • Contactar PEIX FREGIT

  PEIX FREGIT

  HavaneresSom un grup d’havaneres que té una llarga trajectòria. Ens avalen més de 40 anys d’activitat. Si bé és cert que al llarg dels anys han anat canviant els components del grup, sempre hem intentat mantenir un estil propi, una manera de fer que ens identifica.
  Més info
 • Contactar Norai

  Norai

  HavaneresLa combinació de diferents instruments (guitarra, mandolina, mandola, flauta, acordió) ens permet trobar la versió musical més adient per a cada cançó dins del mateix concert.
  Més info
 1 2