Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Orquestres Concert

< Tornar

 

 

 • Contactar Junior's

  Junior's

  Orquestra Juniors, formació ampostina, amb l’ànim de renovació constant.
  Més info
 • Contactar La Venus

  La Venus

  Ball, ConcertOrquestra venus..... Seguim creient en la música en directe i en l'art d'interpretar-la
  Més info
 • Contactar La Montecarlo

  La Montecarlo

  L’Orquestra Montecralo  és una formació de músics professionals amb una llarga carrera, sempre motivats per la il·lusió com una forma de vida per fer arribar al nostre públic l’alegria a través de la música. Oberta la contractació de l’Orquestra Montecralo.
  Més info
 • Contactar Titanium

  Titanium

  Ball, ConcertL’orquestra Titanium es crea el 2013 a partir d’una colla de músics que formaven part de diferents orquestres i grups musicals fins la temporada 2012. Donada la gran categoria musical dels seus components. L’Orquestra  Titanium està preparat per interpretar des de temes clàssics en el concert de Festa Major passant pels ballables a l’hora del ball i totes les versions més modernes i actuals pels més joves. D’aquesta manera Titanium arriba a qualsevol tipus de públic.
  Més info
 • Contactar Moonlight

  Moonlight

  Ball,Concert, VersionsPer molt ajuntaments la contractació de l’Orquestra Moonlight  ja ha sigut una molt bona opció. Amb L’Orquestra Moonlight  èxit està assegura’t
  Més info
 • Contactar CENTAURO

  CENTAURO

  BallL'orquestra Centauro es una  formació diferent.  Quatre hores de música en directe.  Us  faran ballar, participar en les cançons. Ells faran la mona amb un directa en que l'Orquestra Centauro no us  deixarà indiferents. Festa i música assegurada. Amb l’orquestra Centauro la garantia es total. Això es diferent !!!
  Més info
 1 2 3