Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Havaneres i cobles

< Tornar

Port-Bo

Descripció

El grup Port-Bo neix l’any 1966 a la vila marinera de Calella de Palafrugell , per poder col·laborar en la presentació del llibre “Calella de Palafrugell i les havaneres, inicialment el trio estava format per Josep Xicoira, Carles Mir i Ernest Morató, era sovint acompanyat al piano pel mestre Frederic Sirés autor de l’havanera: La gavina. El grup va ser una part molt important per impulsar la cantada d’havaneres de Calella de Palafrugell. El grup Port-Bo des de el seu començament fins l’actualitat no ha deixat mai de cantar, en la cantada d’havaneres més popular e important de Catalunya, Cantada d’havaneres de Palafrugell. Durant la seva trajectòria el grup d’havaneres Port-bo ha enregistrat 16 disc.
Actualment el grup Port-Bo està format per Alfons Carreras (Fonso) com a tenor, Irineo Ferrer (Mineu) com a baríton i Carles Casanovas com a veu baixa, guitarra i direcció musical. El repertori, està format per havaneres clàssiques i noves, valsos mariners, balades, boleros, sardanes, cançó catalana, etc.

Oberta la contracció del grup Port-Bo. Grup Port- Bo l’excel·lència en el mon de les Havaneres

Vídeo
Compartir

Consulta disponibilitat

També et pot interessar

 • Contactar Les Anxovetes

  Les Anxovetes

  Les Anxovetes, grup d’havaneres nascut a l’estiu del 2013. A la ciutat de Girona.
  La formació consta de 3 noies i un noi a la Guitarra. Havaneres cantades íntegrament en femení.
  Més info
 • Contactar Cobla Contemporania

  Cobla Contemporania

  Sardanes “Sardaxou” és fer de la sardana una festa. En les actuacions, els de la Contemporània coreografiem i animem fent gresca i xerinola. Hi podeu trobar molt confeti, barrets, escuma, globus..., amb l’ànim constant d’innovar. La música sempre és el fil conductor amb el qual s’engresca a tot el públic. Components i col·laboradors de la Contemporània agafen les partitures musicals més conegudes, les arrangen a ritme i tempo característics de la sardana i les interpreten amb els instruments més singulars del país.
  Més info
 • Contactar PEIX FREGIT

  PEIX FREGIT

  HavaneresSom un grup d’havaneres que té una llarga trajectòria. Ens avalen més de 40 anys d’activitat. Si bé és cert que al llarg dels anys han anat canviant els components del grup, sempre hem intentat mantenir un estil propi, una manera de fer que ens identifica.
  Més info