Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Teatre, Humor, Màgia

< Tornar

 

T'oferim contractar espectacles de teatre, humor i màgia perfecte per a fer volar la imaginació, traspassar els límits de la realitat i passar una bona estona

 

 • Contactar Bona Nit Benparits

  Bona Nit Benparits

  Fel FaixedesBona nit, benparits! és el primer projecte en solitari d’en Fel Faixedas
  Més info
 • Contactar Ruth i Mercé Seperades.... I qué ?

  Ruth i Mercé Seperades.... I qué ?

  Mayte Carreras Cristina SolàLa Ruth fa més de 10 que ha fet els 40. S'acaba de separar, el seu marit la deixat per la seva secrataria de 20 anys, S'ha quedfta sens e feina i està pendent de desnonament , per sort compte amb la Mercè, la seva Milloe amiga.
  Més info
 • Contactar AMPARO MORENO

  AMPARO MORENO

  Humor L'actriu Amparo Moreno,  de llarga trajectòria professional en el món de l’espectacle, ha treballat en teatre, cinema, music-hall (dues revistes al teatre "El Molino") i televisió (interpretat el personatge de La Trini de la sèrie del "Cor de la Ciutat" de TV3)
  Més info
 • Contactar MAGIC ANDREU

  MAGIC ANDREU

  MàgiaPresenta el Nou Espectacle “GENIUS” amb grans parells molt d’humor i simpatia garantida. En gira per Catalunya i Espanya.
  Més info
 • Contactar Fer riure és un art

  Fer riure és un art

  Joan Pera

  "Fer riure és un art" vol celebrar els 50 anys de professió de Joan Pera amb una masterclass sobre l'art de fer riure, i intentar donar resposta a les preguntes que tot comediant es fa quan s'enfronta sol davant del seu públic:

  Més info
 • Contactar Una nit amb el Mag Lari

  Una nit amb el Mag Lari

  Mag Lari

  Una nit amb el Mag LariDesprés de més de 25 anys fent funcions pertot arreu, m'adono que la meva vida és una gira constant i, en el fons, el que més m'agrada és estar sobre els escenaris, com més diversos millor, coneixent gent i llocs diferents, fent el que se'm dóna millor: il·lusionar i fer riure el públic.

  Més info
 1 2