Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Orquestres Concert

< Tornar

XAROP DE NIT

Descripció XAROP DE NIT és un quintet de música de ball, que amb l’experiència dels seus components en orquestres de casa nostra, us garanteix l’èxit de les seves actuacions. Festes Majors, convencions, braseries, sales de festes, i tot tipus de celebracions amb un repertori adequat per a cada  esdeveniment.
Compartir

Consulta disponibilitat

També et pot interessar

 • Contactar La Montecarlo

  La Montecarlo

  L’Orquestra Montecralo  és una formació de músics professionals amb una llarga carrera, sempre motivats per la il·lusió com una forma de vida per fer arribar al nostre públic l’alegria a través de la música. Oberta la contractació de l’Orquestra Montecralo.
  Més info
 • Contactar Titanium

  Titanium

  Ball, ConcertL’orquestra Titanium es crea el 2013 a partir d’una colla de músics que formaven part de diferents orquestres i grups musicals fins la temporada 2012. Donada la gran categoria musical dels seus components. L’Orquestra  Titanium està preparat per interpretar des de temes clàssics en el concert de Festa Major passant pels ballables a l’hora del ball i totes les versions més modernes i actuals pels més joves. D’aquesta manera Titanium arriba a qualsevol tipus de públic.
  Més info
 • Contactar Moonlight

  Moonlight

  Ball,Concert, VersionsPer molt ajuntaments la contractació de l’Orquestra Moonlight  ja ha sigut una molt bona opció. Amb L’Orquestra Moonlight  èxit està assegura’t
  Més info